410012-5800-SP2
Shirts & Polo's
Shirts van Stanno worden gemaakt vanuit de Stanno design filosofie: Functie. Vorm. Uitstraling. In die precieze volgorde. Voor Stanno geldt: Product is king. Voor optimale prestaties worden de sportshirts gemaakt van de beste materialen, met ClimaTec finish die je droog en comfortabel houdt.
Catalogus | Stanno 2023/2024
STANNO

SHIRTS

410012-5800-SP22
ASPIRE SHIRT
Dit Stanno Aspire Shirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester met ClimaTec finish en heeft een gesublimeerd patroon met verticale strepen. Op de voorkant van het shirt bevindt zich een 20 cm hoog sponsorvlak. Het shirt heeft gesublimeerde Stanno logo’s en een mesh structuur die ervoor zorgt dat transpiratie snel wordt afgevoerd. Ook beschikt het shirt over dubbel gestikte naden, wat zorgt voor extra stevigheid.
Bestel hier
41011-preview
ALTIUS SHIRT
Het Altius Shirt is volledig gesublimeerd, heeft dubbelgestikte naden en is gemaakt van 100% gerecycled polyester met een ClimaTec finish. Het shirt heeft een ronde langere achterkant en door de raglan mouw-inzet heb jij meer bewegingsvrijheid. De mesh structuur aan de binnenzijde en zijkanten zorgt voor een snelle afvoer van transpiratievocht. Het shirt heeft logo’s op de schouders en rechterborst.
Bestel hier
expert3
VIVID SHIRT

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?