Reclameborden en ophangsystemeN

Partners van je club zijn een belangrijk onderdeel van de globale werking van je vereniging daarom is sponsoring uitermate belangrijk! 
Om die sponsors te bedanken plaats je sponsorborden of reclameborden voor die sponsors langs je sportveld. Via sportsponsoring betaal je geen ontwerp of instelkosten

Composiet platen bestaan uit een zwarte, thermoplastische PE kern tussen twee precoated aluminum platen. Het materiaal is extreem slagvast, stijf en uiterst duurzaam.

reclamebord sportsponsoring
Spandoeken

Een goedkoper alternatief om visibiliteit te creëren is het gebruik van spandoeken langs je sportveld. Via sportsponsoring betaal je geen ontwerp of instelkosten

Propes Outdoor is gemaakt van 100% polyester en dus recyclebaar. Bovendien is het waterafstotend en dus geschikt voor buiten alsook is het geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis

reclamespandoek sportsponsoring
FANSTORES

Door gebruik te maken van onze gepersonaliseerde fanstores kan je als club bijkomende inkomsten verwerven. Als club heb je uiteraard een achterban die waarschijnlijk ook graag rondlopen met een polo of een hoodie van de club. 

Elke aankoop via de fanstore van je club levert je als club tot 15% extra sponsorbijdrage op in de vorm van een voucher. Ideaal om via deze weg extra ballen of ander sportmateriaal aan te schaffen. 

fanstore
SUBLIMATIE

Een uniek tenue voor jouw club. Dat kan middels onze special design outfits! We maken het je makkelijk: bezorg ons de gewenste kleurencombinatie en de logo's die op het shirt of short dienen te komen en we bezorgen je vrij snel een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp! Uiteraard kan je ook langskomen in één van onze kantoren op afspraak om samen een ontwerp uit te tekenen.

3d
TEXTIELBEDRUKKING

Het voorzien van logo's op teamwear via Full Color (zeefdruk)transfers of personalisatie in Flex voor bedrukking van initialen, namen of nummers kan via de drukdienst van sportsponsoring.

Ook kan je via onze drukdienst terecht voor geborduurde of geweven emblemen alsook voor emblemen in PVC of siliconen 3D.

Prijslijst textielbedrukking
transfers
MARKETING

De sportwereld is steeds in verandering. Een goede (digitale) benadering is dan ook van noodzakelijk belang. Samen werken we concepten uit gericht op je doelgroep (partners, supporters, leden). Het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van campagnes of het precies bereik van een doelgroep is waar het allemaal om draait, met de juiste impact als eindresultaat. 
Zo maken wij het verschil. En dat merkt je!

marketing
DRUKWERK

Drukwerk zoals flyers, folders en affiches zijn ook in je club een onmisbare bron van communicatie. Deze zijn aanvullend op je online (social) communicatie rond bvb. restaurantdagen, paasstages etc...


drukwerk